[show_form show_top_br=”yes” form_id=”2084″ form_btm_space=”30″]

VÅRE GUIDER

En viktig faktor for oss er at våre reisende trives og kjenner seg som en del av gruppen.
Derfor har vi trente guider som sørger for at våre reisende kan slappe av og ikke trenge å tenke på noe annet enn seg selv og å ha det gøy med vennene sine.

Gjør du reise minnerik

Våre guider er mer enn bare guider. De er ledere dag og natt! De ser til at alle har det gøy og er virkelig en av dere! Det er guidene som organiserer og holder Nordic Invasion sine konkurranser og aktiviteter. De er også på plass for å øke trivselen, sørge for at stemningen er på topp og for å vise de skjulte skattene av byten som du ellers ville ha gått glipp av.

Guider tilgjengelig døgnet rundt

De er der med deg fra du lander, til den vanlige emosjonelle avskjeden ved sikkerhetskontrollen. Og det 24 timer i døgnet under hele uken. Før avreise kommer samtlige guiders telefonnummer å bli gitt ut til reisende. Om du som pårørende ønsker kontaktinformasjon til våre guider, ta kontakt med oss så vil vi sende dere det, slik at både du som reisende og pårørende kjenner dere trygge, tilfelle noe skulle skje.

Introduksjonsmøte

Når reisende har ankommet hotellet, organiserer våre guider et velkomst-og introduksjonsmøtet. På møtet presenteres ukeplanen for alle aktiviteter og konkurranser. Under møtet forteller guidene litt om byen, hotellet og har en sikkerhetsorientering, samt informerer om andre ting som er bra å huske på under oppholdet.

Svenske og norske guider

Vi har alltid guider som snakker svensk eller norsk på våre reisemål. Dette er for å lette kommunikasjonen med våre reisende og deres pårørende. I tillegg drives de fleste av våre samarbeidspartnere av svensker, derfor er relasjonen bedre med svensk/norsktalende guider. Alle våre guider deler Nordic Invasion sitt syn på service, fest og opplevelse.