REISE SUNNY BEACH

Bilder

Destinasjonsslipp sesongen 2020

Nordic Invasion presenterer stolt Sunny Beach som den nye destinasjonen for sesongen 2020. Sunny Beach er nok en gang i ferd med å vokse til en av Europas absolut mest populære destinasjoner for skandinavisk ungdom. Her finnes alt man kan ønske seg for en vellykket student- eller ungdomsreise. Det største trekkplasteret utenom havet og de utmerkede strendene er Sunny Beachs omtalte uteliv.

Charter på et unikt nivå – Sunny Beach

Den 6 kilometer lange sandstranden strekker seg over hele byen. På den lange stranden finner du mange barer, strandklubber og fartsfylte aktiviteter. Ved ungdomsreise til Sunny Beach anbefaler Nordic Invasion å reise mellom slutten av mai til slutten av juli da sesongen er på sitt absolutt beste.

På kveldene dreier det meste i Sunny Beach seg om den intensive bargaten, Flower Street. Utelivet i Sunny Beach tilbyd alt du måtte ønske deg, enten du vil ha en eksklusiv coctailbar, nydelige strandbarer eller store nattklubber i Europeisk toppklasse. Blant klubbene finner du Nordic Invasions stamklubb, Den Glade Viking. Klubben er den desidert største og beste nattklubben på destinasjonen. På Den Glade Viking har Nordic Invasion-gjester utrolige fordeler med VIP-båndet. Blant annet har du gratis inngang, rabatter i baren og gratis bruk av toalettfasiliteter du normalt må betale for.

Sunny Beach kombinerer sol, fest og utrolige opplevelser til fantastiske priser. Disse kombinasjonene gjør Sunny Beach til et utmerket valg av deres ungdoms- eller russereise 2020.
Sunny Beach er ingen vanlig charter by, charter til Sunny Beach er fullspekket med aktiviteter som partybåt, bungy jump, barrunder, poolparty, temakvelder, bartenderutdanning mer mer. Charter til Sunny Beach er noe som har vokst takket være byens enestående party- og uteliv.

Billige reiser Sunny Beach

Hos Nordic Invasion finner du alltid prisverdige og billige reiser til Sunny Beach. Prisene i Sunny Beach er generelt lavere sammenlignet med Norge. Nordic Invasions eksklusive VIP-bånd, med sine kraftige rabatter, bidrar igjen til betydelig lavere priser på stedet. Enten du leter etter en begivenhetsrik ungdoms- og russereise eller en roligere og mer avslappet tur, vil Sunny Beach ikke skuffe deg med sine høye gjennomsnittstemperaturer, paradisstrender, attraksjoner og uteliv i toppklasse.

Hotell

Hotell Coral City Sunny Beach
Hotell Coral City Sunny Beach
En varm velkomst til ungdoms hotellet Coral City i hjertet av Sunny Beachs pulserende natteliv. Det tilbyr en festlig atmosfære med en sentral beliggenhet. På dette nyoppussede og sentralt beliggende...
Hotell Chaika Sunny Beach
Hotell Chaika Sunny Beach
Nordic Invasion presenterer stolt det eksklusive Hotel Chaika i Sunny Beach. Dette fantastiske hotellkomplekset ligger langs den kilometer lange sandstranden i Sunny Beach. På Hotel Chaika er du i nær...
Hotell Sunny Beach Palace
Hotell Sunny Beach Palace
Välkommen till Sunny Beach Palace! Här bor du centralt i ett 4-stjärnigt hotellkomplex som har ett av absolut bästa lägena i centrum av Sunny Beach. Hotellet stoltserar med sitt stora och uppskattade...
Hotell Diamond Sunny Beach
Hotell Diamond Sunny Beach
Hotell Diamond er et nydelig All inclusive-hotell som ligger i hjertet av Sunny Beach. Fra hotellet har du direkte tilgang til byens mange barer, nattklubber, og butikker. Flower Street, som er Sunny...