Hotell HSM SANDOLO BEACH

Bilder

HSM SANDOLO BEACH (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotel HSM Sandalo Beach er et eksklusivt og nyrenovert leilighetshotell som kombinerer stil, eleganse og klasse med Magalufs kanskje beste utsikt. Hotellet ligger på toppen av Torrenovaudden, bare et steinkast fra Magalufs fantastiske sandstrand og det berømte nattelivet. Vi i Nordic Invasion kan bekrefte at dette hotellet ser like bra ut i virkeligheten som på bildene du nå ser på telefonen din!

Hotell HSM Sandolo Beach har et fantastisk bassengområde hvor det spilles stemningsfull musikk hver dag. Her kan du kjøle deg ned i det L-formede bassenget som avsluttes med et boblebad der du kan nyte en avslappende stund mens du ser Middelhavet fra første rad. Rundt bassengområdet finner du gratis solsenger og parasoller. Bassengbaren serverer forfriskende drikke, snacks og småretter som salater og pizza til rimelige priser hele dagen. Hvis du vil smake på destinasjonens enestående restauranttilbud, finnes det mange restauranter rett utenfor hotellets inngang.

Hotellet tilbyr 2 forskjellige romtyper.
Ettromsleiligheter for 2 personer og toromsleiligheter for 2-4 personer. Alle leilighetene er nyrenoverte, friske og lyse. Alle leilighetene på HSM Sandolo Beach har en stor balkong med fantastisk havutsikt og en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og alt nødvendig kjøkkenutstyr. Rommene har også dusj og toalett, gratis klimaanlegg, TV, gratis Wi-Fi og safe.

Hotellinformation

Avstånd till strand150 m
Avstånd till bargata150 m
Air conditioningJa
PoolJa
JacuzziJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift
FrukostTillval

Måltider

Frokost 695:-

  • Frokostbuffé 08.00-10.30.

Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen.