Hotell Globales Nova

Bilder

GLOBALES NOVA (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hjertelig velkommen til Nordic Invasion sitt populære leilighetshotell – Hotell Globales Nova.

Hotell Globales Nova har en enestående beliggenhet – bare 100 meter fra den lange sandstranden og 200 meter fra Magalufs berømte bargate og uteliv. Dette hotellet er ideelt for deg som er ute etter et rimelig leilighetshotell med selvhusholdning og god beliggenhet i nærheten av alt Magaluf har å by på.

Hotellet har et fint bassengområde med et stort avkjølingsbasseng og en restaurant og bassengbar som tilbyr mat og drikke til gode priser. Rundt bassengområdet er det rikelig med solsenger og parasoller. Hotell Globales Nova har også et forfriskende innendørsbasseng og et avslappende boblebad som kan benyttes kostnadsfritt. I nærheten av hotellet finner du et velassortert supermarked med alt fra fersk frukt til nybakt brød.

Leilighetene er på hele 45 m2 og har plass til opptil 4 personer. Leiligheten består av et romslig soverom, en stor stue, en kjøkkenkrok og en innbydende balkong med sittegruppe. Leilighetene har et velutstyrt kjøkken med kjøkkenutstyr, kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, vannkoker og kaffetrakter. Komplett bad med toalett, dusj og hårføner.

Andre fasiliteter på hotellet inkluderer gratis klimaanlegg, TV, gratis Wi-Fi og safe (mot betaling).

Hotellinformation

Avstånd till strand100 m
Avstånd till bargata200 m
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiJa
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift