Hotell Tasia Maris Oasis

Bilder

Tasia Maris Oasis (Hotellklass: 4 stjärnor)

Vi er stolte av å kunne presentere det fantastiske hotellet Tasia Maris Oasis i hjertet av det pulserende sentrum av Ayia Napa!

Tasia Maris Oasis er et nyrenovert og stilfullt hotell midt i smørøyet, med stranden og det livlige nattelivet i Ayia Napa bare en kort spasertur unna. Du har med andre ord alt du trenger for en vellykket og minneverdig ferie.

Tasia Maris Oasis ‘ imponerende bassengområde har noe for enhver smak. Et avkjølende basseng, solsenger, parasoller og en innbydende bassengbar hvor du kan nyte deilig mat og forfriskende drikke. Hvis du foretrekker sand mellom tærne og salt bading i det krystallklare Middelhavet, ligger den kilometerlange greske sandstranden bare en kort spasertur unna.

Hotellet har også en koselig loungebar, badstue og et velutstyrt treningsstudio for de som ønsker å holde seg i aktivitet i løpet av ferien.

Hotel Tasia Maris Oasis tilbyr et av Ayia Napas aller beste All Inclusive-tilbud! I tillegg til frokost, lunsj, middager og snacks er det også gratis bar hver dag mellom kl. 10.00 og 17.00. 10:00-01:00.

I den innbydende hovedrestauranten kan du nyte frokost og middag alle dager i uken. Start dagen med en fargerik frokostbuffé med alt fra eggerøre og nybakt brød til frisk frukt og deilig yoghurt. Lunsj serveres i hotellets bassengbar, der du kan velge mellom flere deilige retter fra Tasia Maris Oasis À la carte-meny. Du kan velge å nyte måltidet ved bassengområdet eller sitte inne i hotellets spisesal. Om kvelden kan du nyte en omfattende og deilig middagsbuffé med lokale spesialiteter og internasjonale retter tilberedt av Tasia Maris Oasis ‘ dyktige kokker.

Tasia Maris Oasis har totalt 141 nyrenoverte og oppfriskede rom, mange av dem med fantastisk utsikt over hotellets vakre bassengområde. Alle rommene er romslige og moderne innredet i skandinavisk stil og har plass til 2-4 personer. Bad med dusj, toalett og hårføner. Alle rommene har også en romslig balkong med sittegruppe. Andre fasiliteter inkluderer TV, klimaanlegg, gratis Wi-Fi, minibar og safe.

Rengjøring utføres daglig for å sikre et komfortabelt opphold for hotellets gjester.

Hotellinformation

Avstånd till strand400 m
Avstånd till bargata200 m
Air conditioningJa
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
GymJa
RestaurangJa
KassaskåpIngår
All InclusiveIngår

Måltider

Alt inkludert inkludert

  • Frokost kl. 07:00 – 10:00
  • Lunsj kl. 12:30 – 15:00
  • Middag kl. 19:00 – 21:30
  • Gratis bar med vin, vann, øl, cocktails og brus fra kl. 19.00. 10:00 – 01:00
  • Snacks i bassengbaren kl. 19.00. 11:00 – 12:00 og 12:00. 15:00 – 17:30
  • Glass på. 10:00 – 23:00

Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen.