HOTELL FLORA MARIA AYIA NAPA

Flere bilder

Fra: 5 295,-

HOTELL FLORA MARIA AYIA NAPA (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Flora Maria er et trivelig hotell i hjertet av Ayia Napa. Her bor du med Ayia Napas enorme tilfredstillende-, bar- og restauranttilbud rundt hjørnet. Hotellets utmerkede beliggenhet gjør det populært blant ungdommer som reiser i par eller med vennegjengen. Shopping og den lange sandstranden Grecian Bay ligger på gangavstand. All Inclusive er alltid inkludert på Hotell Flora Maria når du reiser med Nordic Invasion!

Hotellet har et trivelig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Når du bor på Hotell Flora Maria er du også velkommen til å bruke fasilitetene på nabohotellet Cleopatra Hotel som ligger rett ved siden av.

På dette hotellet bor man 2-4 personer per rom. Felles for samtlige rom på hotellet er at rommene er lyse, freshe og utrolig romslige. Rommene på Hotell Flora Maria i Ayia Napa er utstyrt med kjøleskap og vannkokere. Utover det finnes klimaanlegg, møblert balkong samt bad med dusj/badekar, WC og hårføner. Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet og er gratis under hele ditt besøk.

Hotellinformasjon

Avstand til strand1000 m
Avstand til bargata100 m
Air conditioningFor en avgift
BassengJa
WiFiGratis
BarJa
BalkongJa
SafeFor en avgift
All InclusiveInkludert

Måltider

All inclusive – Inkludert

  • Frokost (kl.08:00 – 10:00)
  • Morgensnacks (kl.10:30 – 12:00)
  • Lunsj (kl.13:00 – 15:00)
  • Ettermiddagssnacks (kl.15:30 – 17:00)
  • Middagsbuffé (kl.19:00 – 21:00)
  • Gratis bar med vin, vann, øl, drinker og brus (kl.10:00 – 22:00)