Trygghet och säkerhet

Hvordan arbeider vi med trygghet og sikkerhet?

  • Reiseledere tilgjengelige 24/7
  • Alltid svenske/norske reiseledere
  • Informasjonsmøte på stedet
  • Nøye utvalgte hoteller
  • Tett samarbeid med klubber og barer
  • Reisegaranti til Kammarkollegiet

 

Nordic Invasion er en idé som er basert på at ungdommer reiser og har det kult. Fest, aktiviteter, sol og bad er oppskriften på dette. Det medfører at mange ungdommer drikker alkohol på nattklubber, barer m.m.

For både våre reisende og deres foreldre så er trygghet og sikkerhet en viktig sak. Vår virksomhet dreier seg om reiser, opplevelser og fest for ungdommer. Det stiller store krav til oss som reisearrangør å ikke bare gjøre opplevelsen morsom, komfortabel og minneverdig, men også trygg.

Vi vil for eksempel ved ankomst ha en gjennomgang om sikkerhet og trygghet, etterfulgt av utdeling av våre og hotellets regler i papirform. Vi informerer tydelig om forskrifter, lover og lokale forskrifter. Hvis en av våre reisende oppfører seg dårlig mot andre reisende eller bryter ovennevnte reglene, kan vi i Nordic Invasion heve avtalen med den gjeldende reisende. Med andre ord så aksepterer vi ikke bråk og uro, men sørger for at ungdomsreisen blir en flott reise.

Våre guider er til stedet når våre reisende ankommer til reisemålet og deretter under hele uken på alle aktivitetene, og helt til våre reisende skal vende hjem til Norge. Guidene er tilgjengelige døgnet rundt og kan kontaktes på telefon av reisende og pårørende, noe som betyr at du bare trenger å konsentrere deg om én ting. – å fylle skallen med uforglemmelige minner!

 

Guider tilgjengelige døgnet rundt

Våre guider kan du henvende deg til om du har spørsmål eller behøver hjelp med noe. De leder aktivitetene og er til stedet om noe skulle skje. Med guider tilgjengelig 24/7 så vil vi at våre reisende og pårørende skal kunne kjenne seg trygge på at de kan ringe oss i tilfelle noe skjer. 

Kontakt oss og vi vil gi ut telefonnumrene til guider som er på plass på det aktuelle reisemålet.

Har du spørsmål om guider, sikkerhet eller lignende, så les mer om våre guider eller kontakt oss på info@nordicinvasion.no

Les mer om våre guider HER

God beliggenhet på hotell

Alle våre hoteller har en behagelig gåavstand fra restauranter og nattklubber, dette betyr at du som reisende kan kjenne deg trygg når du går hjem på kvelden. Ingen skal behøve å være bekymret, derfor følger gjerne guidene deg hjem på kvelden.

Reisegaranti

Vi har reisegaranti gjennom Kammarkollegiet. Dette beskytter deg som reisende mot eventuell konkurs. Med reisegaranti er reisende garantert å foreta reisen. Dette betyr at du kan føle deg trygg på å reise med oss på Nordic Invasion.