LEDIGE TJENESTER

Vi tilbyr 5 forskjellige stillinger

Ambassadør

For de av dere som går i 2.klasse eller 3.klasse på videregående skole. Har du mange kontakter på din egen skole, så kan dette være noe for deg. Du vil fungere som kontaktperson for din klasse/skole. Som en belønning for arbeidet vil du få turen billigere, eventuelt gratis. Ved søknad om ambassadør er det ikke obligatorisk å sende med vedlagt CV. Skriv en kort tekst om deg selv, hvilken skole du går på og hvorfor du skulle passe som representant for din skole.

Blogg/Sosiale medier

Er du er innflytelsesrik person, og kan nå ut til et stort antall mennesker gjennom egne kanaler som for eksempel blogg eller sosiale medier? Da kan dette være noe for deg! Som partner for Nordic Invasion markedsfører du for våre reiser gjennom å spre ordet videre via mediene. Lønn er basert på hvor mange personer du vil nå gjennom kanalene. De mest engasjerte med rette kanaler får muligheten til å bli med på reisene under sommeren og skrive om livet i Magaluf eller Ayia Napa til ytterligere kompensasjon. Ikke obligatorisk med vedlagt CV.

Guide

Da blir man med på reisen og er ansvarlig for reisende. Som reiseleder er man med på alle aktiviteter og er kort og godt både ledere på ulike arrangement på dager og kvelder, samt den reisende kan henvende seg til om de har problemer eller bekymringer. Du skal være en hyggelig, sosial og omgjengelig person som er serviceorientert, ansvarsfull og ha orden i sakene. Du kommer til å lede diverse aktiviteter og utflukter, være med på pick-up og drop-off på flyplassen for å gi våre reisende best service gjennom hele oppholdet. Vi er ikke hvilket som helst charterselskap der hvor reisende ikke ser noe til våre guider, hos oss er man som reiseleder kontinuerlig til stedet og nyttig for reisende. Om du tidligere har vært salgssjef eller ambassadør, så øker dine sjansen for å jobbe som reiseleder hos oss.

Selgere

Karakteristiske, utgående og drevne personer med stort nettverk. Viktig og ikke ha noe problem med å ta kontakt med nye mennesker eller snakke foran grupper. Førerkort er et pluss og har du mange kontakter fra flere årskull er dette også et stort pluss. Du som selgere vil planlegge møter på skoler med elevrådsrepresentanter, samt eventuelt holde presentasjoner for klasser og grupper. En annen del av jobben er å kontinuerlig svare på spørsmål som du for eksempel får fra de skolene du har markedsført oss for. De som har imponert som selgere utses ofte som guide/reiseleder.

Bartender

Vil du utdanne deg til bartender?
Vi har i samarbeid med Middelhavets mest populære barskole, Scandinavian Bar Academny, et tilbud som gir deg muligheten til å utdanne deg som bartender i fantastiske Ayia Napa.
Tre ukers kurs med overnatting, kursmateriell og garantert jobb direkte etter godkjent kurs. Angi koden “NORDICINVASION” ved bestilling for å få hele 1000kr i rabatt.

Bestill ditt bartenderkurs i utlandet her!