Hotell DIAMOND SUNNY BEACH

Flere bilder

HOTELL DIAMOND SUNNY BEACH (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Diamond er et nydelig All inclusive-hotell som ligger i hjertet av Sunny Beach. Fra hotellet har du direkte tilgang til byens mange barer, nattklubber, og butikker. Flower Street, som er Sunny Beachs bargate, ligger bare 100 meter fra hotellet. Den vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Du bor i nærheten til alt du trenger for en fantastisk ferie i Sunny Beach.

På Hotell Diamond i Sunny Beach er alltid All inclusive innkludert når du reiser med Nordic Invasion. Hotellets restaurant dekker hver dag opp en stor frokost-, lunsj-, og middagsbuffé. Utover det serveres diverse snacks og småretter i løpet av dagen. Selvfølgelig er gratis bar også inkludert i hotellets All inclusive-program.

Hotellet tilbyr lyse og moderne dobbeltrom for 2-3 personer. Alle de 300 rommene på hotellet er moderne innredet i nordisk stil med dobbeltseng eller to separate senger og sovesofa som ekstraseng. Alle rommene har klimaanlegg, TV, telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Safe finnes i resepsjonen.

Hotellinformasjon

Avstand til strand200 m
Avstand til bargata100 m
Air conditioningInkludert
BassengJa
WiFiAvgift
BarJa
BalkongJa
GymJa
RestaurantJa
SafeAvgift
All InclusiveInkludert

Måltider

All Inclusive inkludert

  • Frokost 08:00-09:00
  • Sent frukost 09:00-10:00
  • Lunsj 12:00-13:30
  • Middag 18.30-20:30

Lokale drinker (vodka, gin, vin, raki og øl) samt lokale drikkevarer uten alkohol er inkludert mellom kl. 11.00 og 22.00 og til frokost (kaffe / te og ofte oransje drinker eller lignende).