Hotell CORAL CITY SUNNY BEACH

Flere bilder

HOTELL CORAL CITY SUNNY BEACH (Hotellklass: 4 stjärnor)

En varm velkomst til ungdoms hotellet Coral City i hjertet av Sunny Beachs pulserende natteliv. Det tilbyr en festlig atmosfære med en sentral beliggenhet. På dette nyoppussede og sentralt beliggende leilighetshotellet finner du den livlige bargaten, innbydende restauranter og lang sandstrand like ved resepsjonen. Dette er et perfekt hotell for deg som prioriterer fantastisk beliggenhet kombinert med enklere overnatting. Direkte tilknyttet hotellet finner du også Sunny Beachs største supermarked hvor du kan kjøpe mat og drikke til gode priser.

Når du bor på Ungdoms hotellet Coral City, kan du velge All Inclusive. Når du velger All Inclusive, får du tilgang til det 4-stjerners nabohotellet, Hotel Diamond. Hvis du velger All Inclusive, har du mat og drikke inkludert under oppholdet ditt, samt muligheten til å bruke Hotell Diamonds andre fasiliteter som basseng og treningsstudio.

Hotel Coral Ciry er et leilighetshotell med rom / leiligheter for 2-6 personer. Alle leilighetene er utrolig romslige med fine marmorgulv og møblert med sittegrupper og bord. Alle leilighetene på hotellet er utstyrt med aircondition, balkong, TV og bad med WC og dusj.

Hotellinformasjon

Avstand til strand300 m
Avstand til bargata50 m
Air conditioningInkludert
WiFiMot avgift
BalkongJa
SafeMot avgift
All InclusiveErbjuds mot tillägg

Måltider

Frokost 495:-

  • Frokost serveres mellom kl. 08.00-10.30 alle dager

Halvpensjon 1395:-

  • Frokost og middag under hele oppholdet