Hotell PLAYA

Bilder

PLAYA (Hotellklass: 4 stjärnor)

Magaluf Playa er et enkelt leilighetshotell i sentrum av Magaluf. På Hotel Magaluf Playa er du midt i begivenhetenes sentrum. Ved siden av hotellet ligger den verdensberømte nattklubben BCM Planet Dance, og en kort spasertur unna ligger den fantastiske Magaluf-stranden. Magaluf Playa ligger også nær shopping, restauranter og underholdning i solfylte Magaluf. Dette er et hotell for reisende som setter pris på en flott beliggenhet og en avslappet atmosfære.

Hotel Magaluf Playa har en innbydende solterrasse med svømmebasseng. Rundt det livlige bassengområdet spilles det stemningsfull musikk fra morgen til kveld. Bassengbaren er åpen på dagtid og serverer snacks og drikke til gunstige priser.

Leilighetene på Hotel Magaluf Playa er enkle og romslige. Leilighetene er for mellom 2-4 personer. Kombinert stue/kjøkken. Leilighetene er utstyrt med bad/dusj og toalett, TV og sentral AC, safe, kjøkkenkrok med kjøleskap, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Alle rommene har en stor balkong med bord og stoler.

Hotellinformation

Avstånd till strand100 m
Avstånd till bargata50 m
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift