Hotell Leonardo Royal Suites

Bilder

Leonardo Royal Suites (Hotellklass: 4 stjärnor)

Velkommen til fantastiske Hotel Leonardo Royal Suites!

Leonardo Royal Suites er et populært 4-stjerners hotell midt i smørøyet, med stranden og Magalufs berømte uteliv et steinkast unna. Vi kan garantere at Leonardo Royal Suites har alt du trenger for en vellykket ferie i Middelhavets mest populære reisemål for unge mennesker.

Det innbydende bassengområdet på Leonardo Royal Suites har et forfriskende basseng med solsenger som kan brukes uten ekstra kostnad. Fra hotellet er det kort vei til den kilometerlange sandstranden, så du kan enkelt velge om du vil sole deg og bade i det krystallklare Middelhavet eller tilbringe dagene i hotellets bassengområde.

I tillegg til kjøkkenkrok på alle rommene tilbyr dette enestående leilighetshotellet muligheten til å legge til frokost, halvpensjon eller All Inclusive. Hvis du foretrekker å få alt servert på sølvfat, anbefales hotellets All Inclusive. Hotellets hovedrestaurant serverer frokost, lunsj og middag. Start dagen med en rikholdig frokostbuffé der du kan velge mellom alt fra eggerøre og nybakt brød til frisk frukt og kremet yoghurt. Til lunsj serveres en deilig buffé med typiske lunsjretter. Om kvelden tilbyr hotellet en stor og velsmakende middagsbuffé der du kan velge mellom lokale spesialiteter og internasjonale retter tilberedt av Leonardo Royals dyktige kokker.

Hotellets lyse og friske leiligheter har et romslig soverom, stue med sofagruppe, kjøkkenkrok, lyst bad og en stor balkong. Kjøkkenkroken er utstyrt med komfyr, kjøleskap og mikrobølgeovn, samt diverse kjøkkenutstyr for tilberedning av måltider på rommet. Badet er friskt og romslig med toalett, dusj, gratis badeprodukter og hårføner. Andre fasiliteter inkluderer gratis klimaanlegg, gratis internett, TV med satellittkanaler og en safe som kan brukes mot en liten avgift.

Rommene rengjøres 7 ganger i uken.

Hotellinformation

Avstånd till strand100 m
Avstånd till bargata150 m
Air conditioningJa
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift
FrukostTillval
All InclusiveTillval
HalvpensionTillval

Måltider

Frokost 795:-

  • Frokost-buffet 07:30 – 10:30

Halvpensjon 1695:-

  • Frokost-buffet 07:30 – 10:30
  • Middagsbuffé 18:30 – 21:30

Alt inkludert 2295:-

  • Frokost-buffet 07:30 – 10:30
  • Formiddagsmat 11:15 – 12:30
  • Lunsjbuffé 13:00 – 15:00
  • Ettermiddagsmat 15:30 – 18:00
  • Middagsbuffé 18:30 – 21:30
  • 6 alkoholholdige drikkevarer som øl, vin og sangria er inkludert per dag. Gratis tilgang til brus og vann.

Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen.